Spring naar hoofd-inhoud

Bobcat

Bobcat-maaiers zijn ontworpen om een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, waarbij intuïtieve bediening wordt gecombineerd met uitstekende maaiprestaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, met diverse maaidekken en systemen voor versnipperen en opvang. Er is speciale aandacht besteed aan duurzame constructie en eenvoudig onderhoud, zodat de machines altijd klaar zijn voor gebruik.


Bobcat-maaiers bieden modellen voor alle terreinonderhoudsbedrijven, waaronder Zero Turn-modellen, zitmaaiers, stand-onmaaiers en commerciële achterloopmaaiers, die zorgen voor uitstekende maaiprestaties in minder tijd. Met modellen voor zowel professionele gazonverzorgers als particulieren, is er een Bobcat-maaier voor elke toepassing, beschikbaar met maaidekken in verschillende maten.
 

Compacte tractoren

Compacte tractoren voor de tuin/landbouw brengen de kenmerkende betrouwbaarheid, productiviteit en veelzijdigheid van Bobcat naar uw bedrijf.

Bobcat biedt een breed assortiment subcompacte en compacte tractoren voor landbouw en veeteelt, beschikbaar in diverse modellen met talrijke opties voor formaat, vermogen en transmissietypen, evenals de keuze tussen een open canopy (ROPS) of een gesloten cabine. Met deze machines kunt u rekenen op een efficiënte bedrijfsvoering dankzij de robuuste constructie, eenvoudige bediening, flexibele configuratie en volledige compatibiliteit met een uitgebreid scala aan aanbouwdelen.