Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Een bijzonder jaar.

Een bijzonder jaar voor Edward Kindt B.V., omdat wij u kunnen melden dat we vanaf 1 januari een opvolger hebben gevonden voor Edward en wel in de persoon van Fonnie Borm. Dat betekent dat we de continuïteit van onze dienstverlening kunnen blijven waarborgen, zoals men van ons gewend is sinds 1903.

Ooit begonnen bij Edward Kindt B.V. en inmiddels ervaren in management en de technische sector, is Fonnie enthousiast om terug te zijn. Hij stelt zich graag aan u voor:

‘Ik ben afkomstig van de in de buurt gelegen Pauluspolder en woon nu in het buitengebied van Vogelwaarde. Ooit als knul begonnen bij Edward. Toen uitgevlogen, gestudeerd en steeds in de technische sector mooie functies mogen bekleden in de Benelux: van monteur tot functies in management. Nu voor mijn gevoel ‘terug op mijn oude honk’, waar het begon. Ik heb zin om u te ontmoeten en Edward Kindt B.V. voort te zetten en uit te bouwen. Voor mij staan onder andere nieuwe technieken en duurzaamheid hoog in het vaandel. ‘

Wat gaat de overname voor u betekenen?
Er verandert voor u in eerste aanleg niets. We zullen onze bedrijfsvoering onder dezelfde naam voortzetten. De komende periode gebruiken we om de overname soepel te laten verlopen. Hierbij streven we ernaar de dienstverlening nog meer te verbeteren en aan te passen aan uw wensen. Benieuwd naar Fonnie en zijn plannen voor de toekomst?
U bent van harte welkom eens langs te komen. Uw input wordt hierin gewaardeerd.

 

Terug