Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Nieuwe locatie, nieuwe eigenaar, dezelfde gezichten en service! 

Vanaf 1 januari verhuist Kindt Tuin- en Park naar de Polenweg 1A in Terneuzen. Vanaf dat moment gaat het bedrijf onder de naam BBEAT Tuin- en Park door. De nieuwe eigenaar, Fonnie Borm, heeft het afgelopen jaar al als algemeen manager gewerkt, om het bedrijf en de klanten te leren kennen. Voor u geen onbekend gezicht dus! Vanaf nu zet hij, met de collega’s die u al kent, het bedrijf voort. Edward Kindt gaat vanaf dat moment van zijn welverdiende pensioen genieten.  

Wat verandert er voor u? 
Omdat Fonnie het laatste jaar al als manager heeft meegedraaid, verandert er aan de service en het contact niets. Het telefoonnummer dat u kent, blijft. Namelijk: 0114 671316. Ook het e-mailadres info@edwardkindt.nl blijft bestaan. Belangrijk voor u is wel om te realiseren dat we verhuizen naar Terneuzen. Een nieuwe winkel, met prachtige prototypes en apparatuur. Deze winkel wordt vanaf januari ingericht.  

Aangepaste openingstijden 
Tussen 26 december en 6 januari sluit de winkel in Vogelwaarde, om de verhuizing naar Terneuzen mogelijk te maken. Vanaf 9 januari kunt u in Terneuzen terecht. De winkel zal snel daarna volgen. Heeft u een spoedvraag? Dan kunt u in deze periode altijd bellen. 

Benieuwd naar de visie van Fonnie op de sector en de overname? Lees dan nog eens het volgende bericht. Vooral duurzaamheid en richten op nieuwe technieken staan op de agenda.  

We hopen u snel te ontmoeten in onze nieuwe winkel. 

Terug