Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Klaar om uw terreinbeheer naar een hoger plan te tillen?

Nog maar 3 jaar geleden introduceerde Ferris het revolutionaire Next Generation Independent Suspension® systeem, beter bekend als ISX-vering. We gaan nu verder en het heeft de manier waarop we over professionele tuinmachines denken veranderd.

Maak kennis met de Ferris ISX2200, een klasse apart als het gaat om de perfecte mix van comfort en productiviteit. Deze machine is niet slechts een optelsom van zijn onderdelen; het is een alles-in-één oplossing die een ware revolutie teweeg zal brengen in uw hovenierservaring.

Bent u een professionele gebruiker die waarde hecht aan snelheid en efficiëntie? Dan is het tijd om de juiste vakjes aan te vinken:

✅ Hoogste bedieningscomfort
✅ Hoogste productie: Tot 2,23 hectare per uur met een maaidek van 155 cm
✅ 28 pk geavanceerde fase 5-motortechnologie
✅ Elektronische brandstofinspuiting (brandstofbesparing tot 25%)
✅ Oilguard-systeem (tot 60% besparing op olieonderhoud)
✅ Laagste trillingsniveaus op hand/arm (HAVS) en hele lichaam (WBV)
✅ Grootste ombouwveelzijdigheid (achter- of zij-uitworp, half- of volmulch)
✅ Zeer gunstige gebruikskosten

Maar dat is nog maar het begin! Er zijn tal van andere baanbrekende functies waarvan u kunt profiteren. Wilt u er meer over weten? Vraag een aanvullende lijst van een hele reeks belangrijke producteigenschappen.

Neem geen genoegen met gewoon, als je ook buitengewoon kunt krijgen. Til uw tuinarchitectuur en buitenwerk naar een hoger niveau met de Ferris ISX2200. 💪🌱 Ferris Mowers Europe

Bron: https://www.vanderhaeghe.nl/nl/

Terug