Spring naar hoofd-inhoud

Welkom bij BBEAT Tuin en Park

Een stukje geschiedenis:
Edward Kindt B.V. bestaat sinds 1903 als mechanisatiebedrijf en is gevestigd in Vogelwaarde - Rapenburg 118-120. Gegroeid uit de landbouwmechanisatiesector zijn tuin- en parkmachines de hoofdspecialisatie geworden. Het verzorgingsgebied is Oost-Zeeuws-Vlaanderen en de grensstreek van België.

Nieuwe locatie, nieuwe eigenaar, dezelfde gezichten en service! 

Vanaf 1 januari verhuist Kindt Tuin- en Park naar de Polenweg 1A in Terneuzen. Vanaf dat moment gaat het bedrijf onder de naam BBEAT Tuin- en Park door. De nieuwe eigenaar, Fonnie Borm, heeft het afgelopen jaar al als algemeen manager gewerkt, om het bedrijf en de klanten te leren kennen. Voor u geen onbekend gezicht dus! Vanaf nu zet hij, met de collega’s die u al kent, het bedrijf voort. Edward Kindt gaat vanaf dat moment van zijn welverdiende pensioen genieten.  

 

Met ons ruim aanbod in bekende merken, zoals Honda, Stihl, Ransomes, Viking, Stiga, Ferris, Iseki en Snapper kunnen we zowel de particuliere sector als de professionele sector, zoals gemeenten, waterschappen, aannemers, hoveniers en sportveldeigenaren van dienst zijn.

Verkoop, reparatie en onderhoud aan machines, inzetbaar in het groen, is onze hoofdactiviteit. Daarnaast zijn we zeer actief in het verhuren van tuin- en parkmachines.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.